За нас

Добре дошли в онлайн магазин „Чичо Мечо“!

 

Тук ще откриете многобройни предложения за „мечешки работи“, които ще се харесат на всички малки и големи почитатели на мечките.

 

Нашата история накратко: Идеята за магазина се роди в екипа на „Спотинов Принт“ ООД – дружество с над 30-годишен опит в рекламата, утвърдено на българския пазар и признато за коректен партньор от многобройните ни лоялни клиенти. Нашата основна дейност е свързана с дизайн и предпечатна подготовка, както и печат на широк спектър от рекламни изделия. Предлагаме още гравиране върху различни материали и дърворезба, както и ръчна изработка на сувенири.

 

Да се представим и с очевидното: големи фенове сме на мечките. Подкрепяме и подпомагаме различни каузи, насочени към защитата на дивата природа, и най-вече на любимите ни създания. Кафяви, черни, бели мечки или панди – днес всички те са в опасност и заслужават нашето внимание и грижи. Вярваме, че любовта към тези прекрасни животни трябва да се насърчава, а какъв по-чудесен начин има за това от един малък „мечешки“ подарък в дома?

 

Онлайн магазин „Чичо Мечо“ предлага разнообразни артикули с мечешка тематика като декоративни фигурки и статуетки, картини, чаши, продукти за бебета и деца. Тук можете да изберете подарък за любим човек или просто да зарадвате сами себе си. Ще се убедите, че си струва!

 

Вярваме, че всеки наш клиент ще открие на сайта любимите си качествени продукти на разумни цени. Обещаваме Ви, че нашите предложения ще Ви донесат усмивка и ще направят деня Ви по-хубав!

 

Ще се стараем непрекъснато да увеличаваме асортимента на магазина с все повече интересни предложения, затова не забравяйте да ни посещавате често и да проверявате за нови продукти. Можете изцяло да се доверите на динамичния ни екип за бързо обслужване и добри съвети, които ще Ви помогнат лесно да направите Вашите покупки.

 

За повече информация, мнения и препоръки, свържете се с нас чрез формата за обратна връзка на сайта или на имейл адрес info@chichomecho.com